Maaseiker Oldtimer Club: Zoekertjes!!

Historiek----- Informatie-----Evenementen-----Laatste nieuws-----Bestuur----- Links----- Inschrijvingen -----Zoekertjes----- Foto's/video's


Zoekt u iets of hebt u iets te koop. Stuur een bericht en we plaatsen het hier.

Te koop Austin Seven Super de luxe Mk1,ongerestaureerd bjr 1965,km stand 68000, geheel in orginele staat, wegens omstandigheden, DE austin is van mijn vrouw haar opa geweest, en heb hem al 33 jaar in bezit.

De auto heeft nog nooit sneeuw of pekelzout gezien,de opa had hem meestal in de garage staan, als het regende ging hij liever met de fiets als met de austin ! ,De austin ziet er bijzonder mooi uit ! en zeker nergens roest of bijgemaakt of een aanrijding gehad, iedere keuring toegestaan !

de Austin is al 33 jaar in mijn bezit en heb hem alleen gebruikt voor evenementen en tentoonstellingen van mini clubs of oldtimer bijeenkomsten, ik heb ook nooit permanent in de auto gereden, meer in de garage gestaan als gereden,

De auto is in 1991 mee naar België gekomen,en hier nog niet op de weg geweest, het was de bedoeling om hem hier in te voeren, maar het is er nooit van gekomen ,wegens bouw van een huis, daarna kinderen enz, dit is op een na de laatste van de 4 oldtimers wat ik verkoop !

Verder heb ik nog een mobilhome bjr 1991 en ben ik al een jaar of 2 bij de oldtimerclub in Maaseik gekomen met de Hymer, maar de Austin is de mooiste oldtimer wat ik heb en heb gehad ! Maar wegens reuma kan ik zelf niet meer sleutelen, vandaar dat ik helaas alles moet verkopen, op de mobilhome na dan !

De austin heb ik laten nakijken door een liefhebber van oldtimers, de benzineleiding,remleidingen,koppelings,rem cilinders idem als de remmen zijn gereviseerd en ,schoongespoeld, de carburateur is schoongemaakt maar moet nog afgesteld worden [ start niet goed en loopt niet regelmatig ] maar de austin loopt,remt en schakeld goed !

Ik heb wel de Austin in 1990 laten overspuiten door een professioneel bedrijf,waarom heb ik hem laten overspuiten ? in 1990 werd ik gevraagd van de stichting classic cars in Maastricht [ is nu jaarlijks in het MECC ] nu was het zo de opa waste de Austin iedere week met warmwater, en daar deed hij olie op het water gieten,

de slogan waswaar olie zit komt geen water ! [ en de auto kwam bijna nooit buiten haha ] maar de lak was heel slecht en verweerd, het zag er niet uit idem door de olie ! nou ik heb dus in 1990 de auto helpen afschuren, ha! nog geen spatje roest te vinden ! dus de slogan van de opa was waar !

ik heb toen meteen de raamrubbers,pezen en de rubbers van de schuiframen vervangen,waren ook verweerd, dus dat is in 1990 gebeurd, de Austin werd elk jaar gecontroleerd of de tectyl laag onder de auto nog goed was, vandaar dat het orginele subframe er nog onder zit ! met de orginele vering.

Ik heb de auto zoals gezegd door een vriend laten nakijken, maar is niet top gebeurd ! Er zijn nog een paar kleine reparaties nodig, zoals de carburateur goed afstellende dynamo nieuwe koolborsteltjes inzettende contactpuntjes vervangen, ik heb ook de hydraulische vering bij laten vullen ,

Maar na een paar weken een van de slangen wat naar de vering voor lopen gaan lekken ! ,maar ik heb een adres waar je de slangen ,en alles wat de vering betreft kan krijgen,en ook kan laten bijvullen ! het is een eerlijke mooie Austin waar een beetje werk aan is, maar waar je in de zomer kan mee gaan toeren ! de prijs is 14000 euro

bij interesse of meer foto,s mailen naar robencon@telenet.be of bellen 089/761071. hierbij een paar foto,s .gr Dirix Rob

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Te koop: Mercedes 190 SL bj 1948 hard top, kleur zilver, conditie tip top.

Bevragen Weltjens Johan 0495/503979

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Sonja en Geert Konings bieden aan Gratis af te halen: 3 banden voor Fiat 500.

Z.W.: Geert 0478/77 27 66Geplaatst 11/02/2018

------------------------------------------------------

Andy Heymans zoekt onderdelen voor zijn oldtimer.

Lancia beta Montecarlo Spider S1 1975. ( De voorste grill met omlijsting en embleem van LANCIA.)

heymans@skynet.be GSM 0478485112.

Geplaatst 26/01/2018

------------------------------------------------------

Te koop: Buick Roadmaster 1953

Dit is een restauratieproject en wordt verkocht zoals hij is. Zeer weinig laswerk, enkel voetpanelen van passagier en chauffeur.

In originele staat, nooit gerestaureerd of gelast.

Met mooie patina om te laten zoals hij is.

Interieur in staat van ontbinding maar alles is aanwezig , ook alle ornamenten en chroom.

Dit is reeds de eerste originele V8 van in 1953. De eerste maanden was het nog een 8 in lijn. De auto heeft in Arkansas Amerika sinds 1967 stilgestaan. Origineel USA-Title aanwezig evenals Zweedse invoering.

Er hoeven geen invoerkosten of BTW meer betaald te worden.

Positief: Voorruit en achterruit onbeschadigd.

Papieren erbij. Motor start en loopt mooi zonder nare bijgeluiden. Benzinebak en leiding reeds vervangen. Verlichting, Claxon... werken.

Negatief : Remmen moeten nog volledig worden nagekeken. Waterpomp lekt water. Klein laswerk. Sleutel ontbreekt.

Minimuprijs is 5000 euro voor MOT leden. (voor 4900 wordt ie dus niet verkocht !!!)

Je kan altijd even komen kijken na telefonisch kontakt +32494855992

Geplaatst op 27/12/2017

--------------------------

Te koop: Citroen AC4 van bj 1930,

volledig gerenoveerd in de jaren 2000.

Interieur in beige flanel, 4 portieren, automatisch of handmatig starten (oorspronkelijke handslinger) en reservebanden op de kofferbak.

De wagen heeft altijd in een garage gestaan en is in perfecte staat.

Ideaal om in een showroom te worden uitgestald - Alleen zichtbaar op afspraak in de streek van Waver / Overijse (België). Wordt verkocht wegens een gebrek aan ruimte en tijd.

Bod uitbrengen tussen 5000 en 10000 euro (Voertuig onder Btw-regeling 21%).

Meer foto's op aanvraag, contact +32475234319 jean.putmans@skynet.be

Geplaatst op 27/12/2017

--------------------------

Te koop voor Fiat neckar (bj 60-62?)

1x Dynamo
1x carburator
1x grill
2x koplamp
3x starter
1x snelheidsmeter
1x waterpomp?
4x wieldeksels
1x distributieketting

--------------------------------------

Te koop voor Flandria brommer;

Voetjes extra passagier
Tandwielen
Motordeksel
Klein materiaal

Ook te koop partij volvo onderdelen

Bellen tussen 9u00 en 20u00 aub tel 011/273769

Geplaatst 11/10/2017

BFOV lidnr. 095 | | © Maaseiker oldtimer club 2017 | Maaseiker oldtimer club bedankt u voor het bezoeken van onze website!
!! Bezoek ons op facebook !! >>>>>